Festa Major de Sarral

print pdf
General - Festa Major
 • Calendari: 26/7/2020 - 2/8/2020
 • Localització: Sarral

  PROGRAMA en pdf

  Diumenge 26 de juliol, començarà la Festa Major de Sarral, amb un variat programa que s’ha bastit amb molta il·lusió, i esforç a causa de la pandèmia, per part de l’Ajuntament i en estreta col·laboració amb l’Associació Sarralfest i el jovent del poble. La música, esport, exposicions, cinema, espectacles, concerts i àpats col·lectius protagonitzen un programa atractiu per a totes les edats, que mantindrà Sarral en festa fins el 2 d’agost.

  La pregonera d’enguany és Elisa Puig Rojas, filla de l’insigne arquitecte sarralenc desaparegut recentment, Josep Puig Torné. El pregó es llegirà a les 9 del vespre del proper diumenge, a la plaça del Mercat. A continuació tindrà lloc un altre dels actes destacats d’aquesta edició: la plantada i presentació dels Gegants Margarida i Martí. Les dues icòniques figures van néixer el 1982 i als seus 38 anys els calia una restauració, que s’ha portat a terme els darrers dies. Se’ls ha reparat el cap, cos, braços, mans i els cavallets que els mantenen drets. També se’ls ha rejovenit amb nova policromia. La restauració ha anat a càrrec de l’Ajuntament i l’Associació de Geganters.

  Les dues figures del seguici són essencials en l’activitat d’una nova entitat sarralenca, que s’estrenarà en festa major: l’Associació de Grallers, Timbalers, Gegants i Nans de Sarral, que es podrà veure en cercavila pels carrers de la vila el divendres 31 al vespre.

  Les nits de la festa major estaran plenes d’activitats culturals a la fresca. Entre aquestes, en destaquen el cinema a la fresca (dilluns 27), els espectacles Impro Show (dimarts 28), Cirkifoc (dimecres 29), Havaneres amb Cavall Bernat (dijous 30), Paradís Fest (divendres 31), Orquestra Nova Blanes (dissabte 1) i màgia amb Shado i castell de focs per tancar. El veïnat també es podrà trobar i gaudir plegats de la festa en la Nit de les Paelles i un sopar de carmanyola.

  • Es recorda que l’ús de mascareta a tots els actes programats és obligatori. Així com respectar les mesures de seguretat i higiene que marca l’organització. Cal mantenir les distàncies i arribar als actes amb suficient antelació per no generar aglomeracions. 
  • No es pot participar en les activitats si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc).

   

  +INFO:

   Web: http://www.sarral.altanet.org/