I Jornada de connexió i networking entre empreses del sector turístic de la Conca de Barberà [INSCRIPCIONS OBERTES]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 24/5/2021 10:00h - 3/6/2021 14:00h
 • Localització: Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Montblanc

  Es tracta d’una iniciativa liderada per XatsConca, la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà, amb l’objectiu comú de treballar en favor del territori i sumar complicitats per promocionar la Conca de Barberà  i generar noves oportunitats econòmiques i sostenibles en el sector del turisme.

  La jornada s’adreça a tot el sector turístic motivat a complementar, enfortir i aprofitar les oportunitats que genera la comarca, a través de l'intercanvi d'informació i connexió de persones i empreses que treballen en l'àmbit del turisme. “La col·laboració entre persones i empreses és una oportunitat per créixer i arribar més lluny. Ara mateix esdevé gairebé una necessitat” diu en Josep Ramon Guiu, un dels membres que lidera l’acte.

  Com es pot participar?

  S’hi pot participar de dues formes:

  1.- Presentant la teva empresa/entitat/projecte a través d’un vídeo que es presentarà per videoconferència el dia 24 de maig (matí i tarda) i el dia 3 de juny es disposarà d'una taula per atendre a aquelles persones que us hagin agendat prèviament. 

  2.- Inscripció a la jornada per conèixer empreses/entitats/projectes de la comarca per contactar amb ells. Disposen d'accés a a la presentació per videoconferència dels vídeos el dia 24 de maig i el dia 3 de juny podran contactar amb qui hagin agendat prèviament.

  Inscripció prèvia

  Per assistir a les presentacions i contactar amb alguna de les empreses o propostes presentades, cal fer inscripció AQUÍ 

  Qui hi pot participar? 

  Totes les persones, entitats i empreses del sector turístic amb seu a la Conca de Barberà independentment de si formen part o no de XatsConca (Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà). 

  Què s'ha de fer per presentar la meva empresa, projecte o servei?

  Parla'ns, volem conèixer-te, volem saber de tu... envia'ns la teva presentació en format vídeo!