I Jornada de connexió i networking entre empreses del sector turístic de la Conca de Barberà

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 17/2/2021 9:00h - 14:00h
 • Localització: Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Montblanc

  Es tracta d’una iniciativa liderada per XatsConca, la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà, amb l’objectiu comú de treballar en favor del territori i sumar complicitats per promocionar la Conca de Barberà  i generar noves oportunitats econòmiques en el sector del turisme.

  La jornada s’adreça a tot el sector turístic motivat a complementar, enfortir i aprofitar les oportunitats que genera la comarca, a través de l'intercanvi d'informació i connexió de persones i empreses que treballen en l'àmbit del turisme.

  La col·laboració entre persones i empreses és una oportunitat per créixer i arribar més lluny. Ara mateix esdevé gairebé una necessitat.

  • Qui hi pot participar? Totes les persones i empreses del sector turístic amb seu a la Conca de Barberà independentment de si formen part o no de XatsConca (Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà).
  • Què has de fer? Has de grabar un vídeo (màxim 2 minuts) seguint les pautes o el guió que trobaras a sota.
  • A on ho d’entregar? Un cop tinguis la presentació de la teva empresa en format vídeo, l’envies per correu electrònic a xatsconca@gmail.com o turismeconca@concadebarbera.cat
  • Fins quan ho puc enviar? fins l'11 de gener de 2021 

  Parla'ns, volem conèixer-te, volem saber de tu... envia'ns la teva presentació en format vídeo!