VIII RUSC. Festival de Poesia de l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 24/7/2020 - 1/8/2020
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Per vuitè any consecutiu, el RUSC torna al Museu de la Vida Rural. El recital, l'acte principal del RUSC, serà el 30 de juliol a les 20 h. Un esdeveniment per a tots els públics on joves poetes emergents i poetes consagrats comparteixen escenari al jardí del museu.

  Una edició que comptarà amb la participació dels poetes Jordi Carulla-Ruiz, Dolors Miquel, Pol Guasch, Laia Carbonell, Francesc Gómez i amb l'actuació de Gemma Humet.

  L’acte es farà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà fer inscripció prèvia per garantir el control de l'aforament.

  +INFO I RESERVA D'ENTRADES:

  Web: https://museuvidarural.cat/rusc-2020-festival-de-poesia/

  Aquest any hem construït un RUSC especial i diferent. No només per la situació sanitària, sinó perquè l’hem fet créixer i ramificar-se. La poesia agafarà camins diversos que ompliran el Museu durant nou dies d’activitats: poemes per a grans i petits, música i vers, tallers per a joves, exposicions… giraran entorn del recital que cada any realitzem el dijous de Festa Major.

  Totes els actes requereixen inscripció prèvia.