Brickània, el Festival de Lego de Montblanc, 8 i 9 de juny

print pdf
03/06/2019 Actualitat

Brickània, el Festival de Lego de Montblanc, 8 i 9 de juny

Brickània, el Festival de Lego de Montblanc celebrarà la cinquena edició els dies 8 i 9 de juny de 2019.

Aquest esdeveniment va néixer l'any 2015 amb la voluntat de ser un element d'atractiu turístic de Montblanc just a les portes de l'estiu. S'integra en el calendari d'activitats que continuarà amb Terrània els dies 27, 28 i 29 de setembre i Clickània els dies 12, 13, 19 i 20 d'octubre.

L'aposta pel món de Lego es deu al fet que en els darrers anys ha augmentat molt el nombre d'aficionats a aquesta joguina (grans i petits). Que sigui al juny té sentit pel fet que acostuma a ser un dels moments de l'any amb menor activitat turística al municipi.

Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego, tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l'oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.

Es pot gaudir d'una exposició original, adquirir peces de Lego i deixar-se sorprendre per les exhibicions, tallers i xerrades sobre els robots de Lego. A més, els més atrevits tindran un espai on poder fer els seus propis muntatges i deixar anar la imaginació. Aquesta suma d'experiències és el que diferencia un festival d'un mercat, una fira o una exposició.

Per a més informació, clica sobre la imatge