Calçotada i visites guiades a Montblanc

print pdf
11/01/2016 Actualitat

Calçotada i visites guiades a Montblanc

Fins a finals de març qui reservi una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats, Prenafeta i Rojals tindrà una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric.

Per tercer any a Montblanc es torna a posar en marxa la campanya de promoció  turística que uneix dos elements d'interès com són la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

Vist el bon resultat de la col·laboració iniciada el 2014 entre l'Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants delmunicipi (Montblanc, la Guàrdia dels Prats, Prenafeta i Rojals), es reedita la promoció durant els propers deu caps desetmana: des del dissabte 16 de gener fins el diumenge 20 de març,

Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindranuna oferta de 2x1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

Amb aquesta iniciativa es relaciona l'element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de lacalçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

La visita guiada començarà a les 11,30h a l'Oficina de Turisme de Montblanc (a l'antiga església de Sant Francesc) i téuna durada d'una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, les esglésiesde Santa Maria i de Sant Miquel.

Els restaurants que participen en la promoció són Cal Colom, Cal Jordi, Cal Magret, El Call de Montblanc, El Cortijo, Fonda Castlà, Mil·lenium, el Molí del Mallol i l'Ull de la Vila, de Montblanc; Heretat Masia Poblet, de la Guàrdia dels Prats; Cal Gaÿa, de Prenafeta; i la Socarrimada, de Rojals.

Per ampliar la informació, clica aquí.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca

Llengües