Campanya d'impuls als espais visitables i restaurant de la Conca de Barberà, fins el 28 de febrer de 2021

print pdf
17/12/2020 Actualitat

Campanya d'impuls als espais visitables i restaurant de la Conca de Barberà, fins el 28 de febrer de 2021

Del 19 de desembre de 2020 fins el 28 de febrer de 2021

La campanya va dirigida a tots els espais visitables i restaurants de la Conca de Barberà per impulsar el sector turístic de la comarca amb l’objectiu de que tant els habitants de la Conca com visitants facin turisme per la comarca, visitin l’oferta turística, vagin als restaurants i generin despesa cap a aquests. Per aquest motiu, el missatge central de la campanya és: “ARA TOCA FER CONCA” Descobreix els nostres petits tresors!

Totes aquelles persones que hagin fet un visita guiada, una visita a un museu, una activitat guiada a la natura, una activitat de turisme actiu,... o que hagin anat a qualsevol establiment de restauració de la Conca poden participar al sorteig de 50 premis.

Els premis són: 25 Lots de productes “Fet a la Conca” i 25 experiències de la Conca.

Bases de participació:

- Cada entrada d’un lloc visitable i cada tiquet d’un establiment de restauració de la Conca de Barberà dona dret a participar al sorteig.
- S’ha d’enviar per WhatsApp al tel. 671950648 una fotografia de l’entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.
- A l’entrada s’ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet del restaurant, el nom de l’establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.
- Major de divuit anys.


El sorteig es farà el dia 8 de març de 2021. S’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors/es.

Els premis es recolliran al Consell Comarcal del dia 9 al 19 de març; per recollir-lo s’haurà d’entregar l’entrada o el tiquet original. 

Descarrega't les bases en format pdf, AQUÍ