Festa Som Terra de Safrà a Santa Coloma de Queralt, 1 i 2 de novembre

print pdf
22/10/2019 Actualitat

Festa Som Terra de Safrà a Santa Coloma de Queralt, 1 i 2 de novembre

La gastronomia continuarà tenint un paper essencial i protagonista a Santa Coloma de Queralt durant la festa ‘Som terra de safrà’, que tindrà lloc a la vila els propers dies 1 i 2 de novembre. Una nova edició que segueix amb l’esperit amb què nasqué: recuperar, divulgar i promocionar una part del llegat històric i etnogràfic al voltant del safrà, que a Santa Coloma s’inicia en l’època medieval, i si bé ha sobreviscut fins a l’actualitat, és en els darrers anys que s’ha reprès amb força i s’han impulsat iniciatives per difondre’l i popularitzar-lo.

Novetats i activitats

Entre les novetats d’enguany tindrem demostracions de cuina de plats vegetarians amb safrà, l’esmorzar de safraner (amb arengades escabetxades amb safrà, embotit, formatge i amanida) i dinar de paella ensafranada.

A més a més, hi haurà el Mercat de Safrà i més, les teatralitzacions al carrer, visites guiades, visita a un camp de safrà i esbrinat de flors, la presentació del llibre Catalunya efímera (amb un capítol dedicat al safrà), visita guiada al call i a Cal Jaume Punto, xerrades, espectacle infantil, cantata “La dansa de Santa Coloma” on el safrà hi té un paper especial, i molt més!!

 

i molt més!

Programa:

Consulta les activitats AQUÍ.

Organitza:

Som Terra de Safrà

+INFO

Web: Som Terra de Safrà