Mostra de cervesa artesana a Montblanc, 9 i 10 d'agost

print pdf
04/08/2019 Actualitat

Mostra de cervesa artesana a Montblanc, 9 i 10 d'agost

Els vespres del divendres 9 i dissabte 10 d'agost, tindrà lloc la primera edició de la Mostra de Cervesa Artesana.

A la Mostra hi participaran cinc productors de cervesa artesana de les comarques de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell: Boixets de Vimbodí i Poblet, La Montblanquina de Montblanc, Segarreta de Santa Coloma de Queralt, Les Clandestines de Montferri i Matoll de Belianes. També hi haurà els productes de proximitat de la Cooperativa Fet a la Conca. Totes les degustacions tindran el preu de 2 euros i es liquidaran directament al productor.

L’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana anirà acompanyada de la presentació de la cervesa oficial #Safrània365, una cervesa rossa artesana elaborada per Boixets amb aigua de les Muntanyes de Prades i safrà de la Conca de Barberà. Els tastos es realitzaran amb uns gots commemoratiusque també es podran adquirir per 2 euros. Amb cada got s'obsequiarà els visitants amb una bossa de patates personalitzada.

La Mostra s'ha pensat per a tots els públics. Per als més petits hi haurà dos tallers gratuïts: «Com i amb què s’elabora la cervesa?»amb la Segarreta que permetrà que puguin conèixer els cereals o tastar el most, i «Art en vindre»on els petits podran posar en pràctica la seva part més creativa pintant sobre ampolles de cervesa.

+ info