Gastronomia

print pdf

Quan fem un viatge o coneixem un lloc nou, ens agrada portar un record o bé aprofitar per comprar alguns regals, ja siguin objectes o productes representatius del país i de la seva cultura. El més important és que siguin únics com són els productes artesanals.

Els carquinyolis de l'Espluga de Francolí, els merlets o montblanquins de Montblanc, la tòfona i les castanyes de Vilanova de Prades, el formatge de l'Albió, les nous de Vimbodí i Poblet, les melmelades de Guialmons (Les Piles), la mel de Vilaverd, les orelletes de Solivella, el romesco colomí de Santa Coloma de Queralt, les coques de recapte, els embotits, els vins i caves de la D.O. Conca de Barberà,... i molts altres productes característics de la Conca de Barberà es poden trobar a diversos establiments.

A la Conca de Barberà es produeixen i elaboren una gran diversitat d’aliments de qualitat que estan recollits en el Catàleg de la pagesia i artesania alimentària de la Conca de Barberà.

  Descarrega't el catàleg en pdf