Fira de la Ganga a Montblanc

print pdf
General - Fira
  • Calendari: 4/3/2018 10:00h - 14:00h
  • Localització: Montblanc

    La Plaça i carrer Major de Montblanc acollirà el diumenge 4 de març una nova edició de la Fira de la Ganga, coincidint amb el final de campanya de les rebaixes d'hivern i organitzat des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.

    Hi participen 16 establiments de la vila amb productes de primera qualitat a preus molt baixos i provinents d’estocs. A la Fira es podran comprar objectes de regal, calçat, moda, roba de punt, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com parament de la llar i ferreteria, il·luminació, merceria i roba interior, productes per a animals de companyia i telefonia mòbil, entre altres.

    La Fira de la Ganga és una activitat ben consolidada de l'associació comercial montblanquina, que permet reduir estocs als comerços, especialment de temporada d’hivern. Aquesta edició, la Unió de Botiguers espera repetir la bona rebuda entre els clients, que acudeixen a cercar veritables oportunitats amb productes de primera qualitat a molt baix preu.

    Les botigues s'instal·laran a la plaça i al carrer Major de Montblanc, entre les 10 del matí i les 2 del migdia. En aquesta edició hi participaran els següents establiments: Bumback, Calçats Pol, Ferreteria Ollé, Gèneres de Punt Pinyol, La Baldufa, Riber 2 Moda, Ull de la Vila, Il·luminacions Roig, El Teler, Arasport, Perfumeria i Regals Vives, L'Elefant Blau, Perfums i Regals Palau, Joguines Joglars, Naturlandia La Conca i Tecnoplus.