Museu Particular, exposició sobre el Xampú

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 1/6/2021 - 30/6/2021
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Cada mes un petit objecte per reflexionar i una gran història per descobrir amb Museu Particular 

  Juny: el Xampú

  El xampú el tenim gairebé cada dia a les mans i la seva etiqueta és dels majors best-sellers de la història, però precisament quina és la història d’aquest producte?

  El Museu Particular és l'etnologia d’anar per casa. Un museu petit, de petits objectes però amb grans històries. A través de les xarxes socials del Museu Particular (Twitter i Instagram @MuseuParticular) es difonen els continguts temàtics i les reflexions al voltant de les peces exposades. També cada mes l’Museu de la Vida Rural publicarà un article relacionat amb l’objecte protagonista a la seva pàgina web. D’aquesta manera, es vol posar en valor i divulgar aquest patrimoni col·lectiu i quotidià que qualsevol pot trobar a casa. L’objectiu és explicar l’origen de les peces, la seva història i les curiositats que l’envolten, així com generar un debat sobre qüestions molt més àmplies i contemporànies com el feminisme, el despoblament rural o la globalització.

  Una iniciativa dels historiadors i museòlegs Àlex Rebollo i Anna Maria Andevert, amb el suport del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla.

  +INFO: 

  Web: https://mparticular.wordpress.com/