JORNADA DE NETWORKING, 24 de maig i 3 de juny [INSCRIPCIONS TANCADES]

print pdf
02/05/2021 Actualitat

JORNADA DE NETWORKING, 24 de maig i 3 de juny [INSCRIPCIONS TANCADES]

La Jornada de connexió i networking és una iniciativa liderada per XatsConca, la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà que té com a objectiu comú treballar a favor del territori i sumar complicitats per tal de promocionar la Conca de Barberà i generar noves oportunitats econòmiques al sector del turisme. Davant les restriccions per celebrar trobades i reunions de caràcter social segures i compatibles amb la Covid-19, els organitzadors anuncien un canvi de data per als dies 24 de maig i 3 de juny. 

Inicialment i per adaptar l'esdeveniment a la situació actual, ja es contemplava de fer-lo de manera semipresencial amb presentacions digitals de les empreses i agents turístics públics i privats el dia 24 de maig i en dues franges horàries. Seguidament, s'obrirà el calendari per agendar entrevistes curtes i en format presencial el dia 3 de juny.

La jornada s’adreça a tot el sector turístic motivat a complementar, enfortir i aprofitar les oportunitats que genera la comarca a través de l'intercanvi d'informació i connexió de persones i empreses que treballen en l'àmbit del turisme. “La col·laboració entre persones i empreses és una oportunitat per créixer i arribar més lluny. Ara mateix esdevé gairebé una necessitat” expressa Josep Ramon Guiu, un dels membres que lidera l’acte.

Qui hi pot participar? 

Totes les persones, entitats i empreses del sector turístic amb seu a la Conca de Barberà independentment de si formen part o no de XatsConca (Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà). 

Com es pot participar?

S’hi pot participar de dues formes:

1.- Presentant la teva empresa/entitat/projecte a través d’un vídeo que es projectarà per videoconferència el dia 24 de maig (matí i tarda), i el dia 3 de juny es disposarà d'una taula per realitzar reunions amb els assistents a la Jornada que us hagin programat prèviament. 

Què s'ha de fer per presentar la meva empresa, projecte o servei? 

  • Cal gravar un vídeo (màxim 2 minuts). Veure cartell!
  • Omple el formulari
  • On s’ha d’entregar? Per correu electrònic a xatsconca@gmail.com o a turismeconca@concadebarbera.cat
  • Quin és el termini? El vídeo es pot entregar fins el 20 de maig de 2021.

2.- Inscripció a la jornada per conèixer empreses/entitats/projectes de la comarca per contactar amb ells. La jornada és exclusiva per a aquelles persones que hagin realitzat la inscripció prèvia i que vulguin contactar amb les empreses o entitats que hagin presentat el seu projecte i/o activitat turística. La inscripció és gratuïta i personal per a cadascun dels assistents i dóna accés a les presentacions del dia 24 de maig, i a programar entrevistes curtes el dia 3 de juny .

Per assistir a les presentacions i contactar amb alguna de les empreses o propostes presentades, cal fer inscripció prèvia AQUÍ 

Llistat DEFINITIU de presentacions d'empreses i entitats (actualitzat 21/05/21) 

Programa de la Jornada